Over 't Palthehonk

Jeugdsoos ’t Palthehonk heeft een eigen ruimte in de Grote Kerk in Nieuwleusen, tegenover het oude gemeentehuis. We hebben een eigen ingang, die te vinden is aan de achterzijde van de kerk.
Iedereen vanaf groep 7 tot de tweede klas is welkom. In principe zijn we een keer in de twee weken op zaterdagavond geopend van half 8 tot half 11.

Kijk voor onze openingsavonden even in de agenda.

Als je voor de eerste keer in ’t Palthehonk komt moet je een pasje aanvragen. Dat is heel eenvoudig: we vragen je een formulier met je persoonlijk gegevens in te vullen. Hiervan maken wij een pasje met jouw pasnummer, waarmee je naar binnen mag. De kosten voor de aanvraag van een pasje zijn €1,- . Dit is eenmalig, daarna is de toegang gratis!

In ’t Palthehonk organiseren wij verschillende leuke avonden. Meestal is er disco, waar je alle hits uit de Top 40 hoort. Ook organiseren wij een aantal keer per jaar een thema-avond. Op deze avond staat het hele Palthehonk in het teken van een bepaalt thema, zoals een boerenavond, een kerst- of paasdisco of bijvoorbeeld een Halloweenavond. Natuurlijk kun je altijd jouw favoriete plaat aanvragen bij de draaitafel!
En wat dacht je van een Piratenavond? Altijd gezellig! Als je zelf een leuk idee hebt voor een thema-avond, dan horen wij dat graag.
Heb je zin in wat te drinken of chips, M&M’s of een lolly? Dan moet je bij de bar zijn. Hier kan je voor lage prijzen lekkere frisdrank en verschillende soorten snoep kopen.
Je ziet het: je moet echt eens komen kijken in ’t Palthehonk!
Ben jij 14 jaar of ouder? Help ons dan en wordt jeugdlid of commissielid! Voor meer informatie hierover kun je hier kijken.
Ook kan je bij ons je maatschappelijke stage lopen.
Tot ziens in ’t Palthehonk!